ZAHVALA

ZDRAVJE ZAPOSLENIH V PERIOPERATIVNI ZDRAVSTVENI NEGI
5. april, 2022
Želim se zahvaliti vsem tistim predhodnicam in redkim predhodnikom, ki so imeli pogum, voljo, znanje in zavedanje, da je organizirano združevanje pomembno in potrebno. Zahvaliti se želim vsem operacijskim medicinskim sestram, zdravstvenim tehnikom ter drugim strokovnim sodelavcem, ki s svojimi poučnimi in izvirnimi prispevki bogatijo našo zakladnico znanja ter pripomorejo k razvoju naše stroke. Zahvala tudi kolegicam in kolegom, ki so aktivno delovali v sekciji v tem času, mi pomagali pri uspešnem povezovanju in širjenju strokovnega znanja. Iskrena hvala vsem tistim, ki ste verjeli vame in, ste me pri tem delu podpirali, mi pomagali in svetovali. Uspeh je lepši, če ga znamo deliti.
Ko zaženeš del štafete in preneseš štafetno palico, v mislih ni občutka nedokončanega posla. Obstaja samo občutek, da ste svoj del opravili po svojih najboljših močeh. To je to. Upanje je, da boš štafetno palico prenesel nekomu, ki bo tekel hitreje in tekel boljši maraton. ‘ – N. R. Narayana Murthy
Svojemu naslednici želim obilo uspeha pri vodenju strokovne sekcije, da se bomo še velikokrat srečevali na strokovnih izobraževanjih, da bo še naprej skrbela za vidnosti in prepoznavnost dela OPMS in stremela k zastavljenim ciljem.
Tatjana Požarnik